top of page
_DSC4173.jpg

Instal·lacions

Des del primer moment, ens hem esforçat per crear un espai que no només estigui perfectament condicionat acústicament per oferir les millors condicions de gravació, sinó que també faci que tothom se senti com a casa. Creiem fermament que la comoditat és essencial per obtenir els millors resultats.

Comptem amb 3 sales d’enregistrament i una sala de control dissenyades per Benjamín Gonzalez, de l’empresa Audioacústica, perfectament aïllades (tant entre elles com de l’exterior) i tractades amb acústiques diferents per cobrir qualsevol necessitat i que, a més, poden funcionar simultàniament. Totes les sales disposen de calefacció, aire condicionat i llums completament regulables, per poder jugar amb la il·luminació i trobar l’ambientació més confortable per a cada artista.

  • Sala gran: Té una superfície de 30 m² i un so viu i càlid, perfecta per a tota mena de projectes. El temps de reverberació, encara que controlat, és relativament llarg i confereix aire i espai als enregistraments.

  • Sala petita: Mesura 5 m² i és la més seca, amb un temps de reverberació inferior a 0,15 segons, ideal per gravar veus.

  • Sala mitjana: Té 8 m² amb un temps de reverberació intermedi.

La sala de control, de 18 m², compta amb un vidre visor de 4 m² que dóna a la sala de gravació gran.

El sistema de connexió i enginyeria de l’estudi ha estat dissenyat per Camilo Rodriguez, de l’empresa CSS Audiovisual.

També disposem d’un espai de descans amb llum natural i vista panoràmica als Pirineus, equipat amb Smart TV, les consoles Nintendo 64 i PS2, sofà, taula per menjar o treballar i un bany complet amb dutxa inclosa.

bottom of page