top of page
JPN_8629.jpg

Qui som

Benvinguts a Estudis Santa Pau, un lloc on la música cobra vida. Fundat el 2016, el nostre estudi combina professionalitat i un ambient acollidor per a artistes de tots els nivells. Ens dediquem a cada projecte amb la cura i la passió d'un artesà, assegurant que cada detall rebi l'atenció que mereix.

Sala guitarres

L'estudi està gestionat per Abdon Compta, enginyer i productor, que aporta la seva experiència, els coneixements tècnics i la passió pel món del so.

 

Creiem en la importància de crear un entorn humà còmode i inspirador perquè els artistes puguin donar el millor de si mateixos.

A Estudis Santa Pau abordem cada projecte amb la meticulositat i la passió d'un artesà, treballant a foc lent, amb amor, dedicació i cura.

 

Cada projecte que arriba rep, evidentment, l'atenció personalitzada que es mereix, garantint que la visió artística única de cada músic es converteixi en realitat amb la màxima qualitat sonora. Som aquí per guiar-te en cada pas del procés creatiu, des de la producció inicial fins al màstering final.

Foscor
bottom of page